Retkikohteet

torstai 9. helmikuuta 2012

Päivän subi

Kuka tykkää Subwayn patongeista nostaa käden ylös! Tässä teille vinkki: tein ihan itse kotona omat subit. Leipävalikoima ei tosin ollut ihan yhtä kattava, tarjolla oli vain yhtä, eli sitä Rainbown esipaistettua patonkia, mutta se johtui vain siitä, että valinta oli tehty jo kaupassa. Lopputulos oli kaikesta huolimatta maukasta ja pikkaisen jopa oikean subin makua!
Täytteenä tällä kertaa ihan vain kinkku. Ja leipä ja juusto tietenkin paahdettiin ennen täyttöä. Ja tässä taloudessa käytettiin salaattina jääsalaattia. Täytteiden järjestystä en ihan tarkalleen muistanut esikuvistaan, mutta hyvin ne väliin silti mahtui.

Ja kaiken kruunasi tietenkin sinappi-hunajamajoneesi, oregano ja mustapippuri. Ja majoneesi oli tietenkin itse tehtyä, miksi muuten se olisi jäänyt niin löysäksi, että se vain imeytyi leipään. Ensi kerralla täytyykin koittaa tehdä vähän paksumpaa majoneesia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti