Retkikohteet

torstai 15. maaliskuuta 2012

Leikkokukkia


Leikkokukat ovat kyllä ehdottomasti paras sisustuselementti, mitä voin keksiä! Kun on kauniita kukkia pöydällä kukkavaasissa, ei kiinnitä enää mitään huomiota siihen, että tiskipöytä on täynnä tiskejä tai että lattialla on moskaa aina leivänmuruista havunneulasiin ja hiekoitussoraan. Vaikka tietenkin ne siistissä kodissa ne leikkokukat näyttävät kyllä vielä paremmilta! Totesin, että nyt olen taas saanut kyllikseni ihastella tulppaaneja ja valitsinkin kaupasta ruusuja. On ne kyllä niin nättejä nuo kukkaset!


Pari viikkoa sitten pyysin Jannea tuomaan metsästä koivunoksia vaasiin. Nyt sisutuselementtinä onkin hiirenkorvilla olevat oksat. Talven valkoisuuden jälkeen kaipaakin taas kovasti jo lisää värejä. Vihreästä on hyvä aloittaa!
Viikonloppuna vihreää oli vain vähän näkyvissä.
Hiirenkorvia vaikka kuinka paljon!

1 kommentti:

  1. Meilläkin vihertää pöydällä ne teidän tuomat risut! Neilikoista on enää kaks persikanväristä hyvänä, ja risujen oksille laitoin ne meidän joululinnut sieltä lamppujen päältä istuksimaan, jos muistat heidät. Näyttävät hauskoilta ja vie tosiaankin huomion sottaisesta pöydänkannesta. ;D

    VastaaPoista