Retkikohteet

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Marjamäen pajutila


 Kirjoittelin aiemmin kotimaanmatkailusta ja nyt ajattelinkin esitellä teille yhden mukavan matkailun kohteen, joka sijaitsee Kangasalla, vain parinkymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kyseessä on vähän erilainen sisustustarvikkeita myyvä yritys nimeltään Marjamäen pajutila.


Marjamäen pajutila on perustettu vanhalle maatilalle, jossa maatilan ulkorakennukset ja aitat ovat täynnä erilaisia keskieurooppalaisia ja romanttisia kodin ulko- ja sisätilojen sisustamiseen sopivia koriste-esineitä, kankaita, verhoja, huonekaluja ja vaikka mitä. Lisäksi tilalla myydään erilaisia pajusta tehtyjä tavaroita.

Myynnissä olevat tavarat eivät ole perinteiseen tapaan hyllyissä, vaan tilat on sisutettu tavaroilla, joita asiakkaat voivat ostaa. Siksi kohde on enemmänkin kuin sisutusnäyttely, jossa voi ihastella erilaisia huonekaluja ja ihmeellisiä esineitä.

Parasta Marjamäen pajutilassa on ehkä kuitenkin sen tunnelmallinen kahvila, joka sijaitsee vanhassa navettarakennuksessa. Kahvilassa on tarjolla useita erilaisia kakkuja ja suolaisia leivonnaisia. Ainut miinus puoli kahvilantarjonnassa on se, etteivät tuotteet ole itse tehtyjä ja eivät hinnaltaan myöskään ole sieltä halvimmasta päästä. Mutta usein olemme silti pajutilalla vierailleet ja kahvilassa kakut nauttineet. Voin siis suositella muillekin tutustumiskäyntiä Marjamäen pajutilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti