Retkikohteet

maanantai 25. helmikuuta 2013

Auringon tarpeessa

Kylläpä on ollut harmaa helmikuu, vai oletteko samaa mieltä? Säätieodoitusten innoittamana päätettiin lähteä lomalle, pois kotoa ja kaupungin harmaudesta. Ennustukset kun lupailivat, että loppuviikon ja uuden viikon alussa paistaisi aurinko.

No, nyt ollaan oltu täällä lauantaista asti, eikä sitä aurinkoa ole nähty vieläkään! Tuntuu vähän huijaukselta. Säätiedot lupailee aurinkoa aina seuraavalle päivälle, mutta näyttää kyllä lupailevan ihan mitä sattuu. Ärsyttää, kun tarkoitus oli päästä nauttimaan auringosta ja vapaasta jossain mualla kuin kotinurkissa ja vähän ulkoillakin. Ehkä se aurinko paistaa sitten huomenna, kun on tarkoitus lähteä kotiin. Sitten harmittaa. Enkä ole viitsinyt katsoa, millaista säätä kotona olisi - siellä kuitenkin on paistanut aurinko koko ajan. Humph!



Koska aamulla oli harmaata ja summista, päätimme lähteä käymään läheisessä turistinähtävyydessä ja vähän kiertämässä kauppoja, jos vaikka mieli siellä piristyisi ja sää kirkastuisi. No ensimmäinen tavoite täyttyi, toista vielä odotellaan. Noh, ehkä sitä voi pilkkiä ja hiihtää pilviselläkin säällä, mutta aurinko kyllä piristäisi mieltä enemmän....Valohoidon tarpeessa ollaan!



"Jos mikään on varma, niin se että majakka palaa. Maailmassa on eräitä ehdottoman varmoja seikkoja, esimerkiksi merivirrat ja vuodenajat ja se, että aurinko nousee aamuisin. Ja että majakat palavat." – Muumipappa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti