Retkikohteet

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Onnellinen voittaja arvottu



Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Teitä olikin paljon enemmän kuin uskalsin edes odottaa. Aivan tässä alkoi taas ahdistaa, mitä tänne kehtaa kirjoitella ja mitä lukijat kirjoituksista ajattelee! Vaikka taisi arvontaan osallistua moni ensikertalainenkin blogissani. Toivottavasti jäätte seuraamaan blogiani.

Arvonta suoritettiin perinteiseen tapaan lappuarvontana, joista onnetar valitsee yhden. Onnettarena toimi meidän tyttömme. Päätin, että ensimmäinen lappu, joka päätyy suuhun asti, on voittaja. Montaa lappua hän alkuun hypistelikin, otti käteen ja kohta kahmaisi lisää papereita käteensä, kunnes löytyi se paras arpa, jota piti päästä maistamaankin.



Voittaja on Jenni. ”Täällä kans yksi lukija ilmoittautuu! En muista mitä kautta oon tänne sun blogiin aikoinaan eksynyt, mutta siitä asti on tullut seurattua sun elämää ja käytyä ihastelemassa käsitöitä :)
Jenni”
Onnea Jennille! Otahan yhteyttä vaikka sähköpostitse ja kerro, millaiset villasukat haluaisit saada. Aiemmin tekemiäni sukkia voi käydä katselemassa täältä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti