Retkikohteet

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vaunuverho

En halua aloittaa tätä perinteisesti, että mä en ikinä voita, kunnes… Aloitan, että viimeisen puolenvuoden aikana olen miettinyt monesti, onko vaunuverho tarpeellinen, vai ainoastaan rahastus mielessä keksitty tarvike, joita tietoisesti valmistetaan ihanan söpöissä ja värikkäissä kankaissa, jotka houkuttelevat ostamaan sellaisen omankin vauvan vaunuihin.

Tähän asti olen ollut sitä mietä, että pärjäämme loistavasti ilmankin vaunuverhoa. Harso, huivi tai pyyhe, hätätapauksessa vaikka kangaskassi yhdessä pyykkipoikien kanssa toimii myös hyvin vaunujen pimentäjä, suojaa auringolta ja tuulelta ja on näköesteenä tarkkailija vauvalle, joka ei malta nukahtaa.


Lindiz järjesti Tutipuu-blogissaan arvonnan yhteistyössä PikkuPikkaraisen nettikaupan kanssa. Arvonnassa voittaja voitti itse parhaimpana pitämänsä tuotteen yrityksen nettikaupan valikoimasta. Minäkin selailin innoissani kaupan tuotteita ja ihastuin moneenkin, mutta lopulta päädyin vaunuverhoon. Ehkä se kuitenkin olisi tarpeellisin ja sellaista ei ole. Ja kas kummaa, onnetar suosi tällä kertaa minua! Ja nyt meidänkin vaunuja koristaa suomalaisten äitien tekemä iloinen pöllökuosinen vaunuverho. Ja onhan se paljon nätimpi katsella kuin nukkainen harsoliina ja pyykkipojat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti