Retkikohteet

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ilahduttavat versot

Muistatteko vielä Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen? Minua ilahdutti Heidi lähettämällä pussillisen hattivatin siemeniä. Tai niin ainakin pussissa luki, mutta vähän kyllä epäilen, oliko pussissa oikeat siemenet... Ainakaan nämä versot, jotka siemenistä ovat kasvaneet, eivät näytä kovinkaan paljon hattivateilta. Johtuukohan se siitä, että tein toisin kuin ohjeissa käskettiin ja kylvin seimenet jo nyt huhtikuulla, enkä vasta juhannusyönä?



Täytyy tunnusta, että viherpeukaloisuus on sellainen asia, jota en oiken haltsaa, vaikka haluaisin. Vaikka tällä hetkellä se varmasti johtuu harjoituksen ja harjoitusmahdollisuuksien puutteesta. Olin siis aika epävarma näiden siemenien kanssa, millaiseen ruukkuun ne pitää kylvää, kuinka syvälle, miten paljon ja usein kastellaan ja miksi yhdessä ruukussa on itänyt vain yksi siemen, kun muissa itää kaksi. Tai täytyisikö nämä koulia, niin kuin isäni käski tehdä nämä nähtyään. Nyt ymmärrän taas paremmin niitä, jotka sanovat suurpiirteisten reseptien olevan ahdistavia.



Olen myös miettinyt, mitä nämä isoina tuleva olemaan. En oikein osaa ehdottaa mitään arvausta näiden tämän hetkisen ulkomuodon perusteella, enkä edes tiedä, ovatko nämä kukkia vai jotain syötävää tuottavia kasveja. Toivottavasti tämä viherpeukalokokeilu onnistun ja pääsen näkemään, mitä nämä oikeasti ovat. 

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkivia ne ovat, ainakin. Voivat olla syötäviäkin, mutta en ole varma. Luulin muistaneeni, mutta rupesi epäilyttämään. Siksi poistin ekan viestin.
      Hyvältä ne näyttää, joten rohkeasti vaan jatkat hyväksi havaitulla linjalla :)

      Poista
    2. Huh, hyvä kuulla. Kiitos :D

      Poista