Retkikohteet

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Lidlin vakkarit

Pyykinpesuaine alkoi olla lopussa, siispä aika lähteä käymään Lidlissä. Lidl on ollut nyt vuoden verran meidän virallinen pesuainekauppa. Viime syksynä bongasin hyllystä pesuaineen, joka oli ympäristöystävällisen, hajusteettoman ja allergia- ja astmaliiton ja jonka hinta oli myös edullinen. Ja kaiken lisäksi se myös tekee tehtävänsä hyvin, pyykistä tulee puhdasta.

Muita vakkariostoksia meillä Lidlistä on laktoositon jogurttijuoma, jota ostetaan erityisesti Isollesiskolle hankaliin aamuihin, pikaisiin välipaloihin tai matkaevääksi. Samoin kuin (saksalaiset) pikkuporkkanat, jotka eivät kyllä kilohinnaltaan ole edullisia, mutta kun ne lapsi niistä tykkää, niin aina toisinaan niitä meillä sitten rouskutellaan.

Pähkinät jogurtin kaveriksi kotiututetaan usein myös täältä. En ole kyllä varma, onko kilohinta edes edullisempi, mutta ehkä nämä Lidlin pakkaukset ja pähkinäsekoitukset houkuttelevat valitsemaan tuotteita kärryihin.

Vakkariostoihin kuuluu tietenkin myös paistopisteen tuotteet. Pitkään ostimme ciabattaleipää, mutta joko liikasyömisen myötä se alkoi kyllästyttää tai sitten vuosien mittaan siinä on muuttunut resepti, eikä se enää maistu niin hyvälle. Mutta patonki on aina takuuvarma tuote, se maistuu. Samoin karjalanpiirakat.

Ja yksi mainitsemisen arvoinen tuote on vielä paistopisteen munkkirinkkilät. Niitä harvoja kananmunattomia paistopisteiden tuotteita, joten näitä me ollaan ostettu ja syöty paljon. Se kananmunalle allerginen Isosisko tosin pilkottuna lusikalla, mutta pääasia, että hänellekin löytyy kaupasta päiväkahvipullaa.

Onko antaa vaihtona omia vakkariostoja tai hyväksi havaittuja tuotteita Lidlistä? Kerro.



2 kommenttia:

  1. Meille, silloin kun Lidliin mennään/päästään, tuodaan aina jalkapallosämpylöitä. Niitä tuo sukulaisetkin aina Lidlistä tuliaisina :) Varma herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, jalkopallosämpylät lisätty ostoslistalle!

      Poista